Lediga tjänster

Båstad Montessori söker förskollärare

Vi söker en förskollärare med utbildning/intresse för montessoripedagogik, till förskolan Kristallen i Båstad. Förskolan är belägen i funktionella lokaler med god tillgång till kreativ utemiljö och närhet till naturen. Vi är Grön-flagg certifierad förskola med fokus på miljö och hållbarhet. 

Vi är ett föräldrakooperativ, som funnits på Bjärehalvön sedan 1988. Vi har tre förskolor, grundskola F-6 och fritidshem med drygt 50 personer anställda. 

För att Du ska trivas hos oss behöver Du vara en person, som ser möjligheter, är engagerad och möter barn och föräldrar med stor respekt och ödmjukhet.

Du ska kunna skapa trygghet och inspirera barnen till ett lustfyllt lärande. Vi ”brinner” för att skapa de bästa förutsättningarna för alla barn. Vi tror på att positiva förväntningar på varje barn skapar unika möjligheter. Personlig lämplighet har stor betydelse vid rekryteringen.

Vi vill naturligtvis helst att Du har förskollärarexamen. Utbildning/erfarenhet/intresse för Montessoripedagogiken är meriterande. Du kommer att ingå i ett arbetslag på 5 pedagoger. 

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med provanställning på 6 månader. Vi är öppna för önskemål om annan tjänstgöringsgrad. 

Tillträde sker snarast efter den 7 januari eller efter överenskommelse.

Om Du är intresserad tag gärna kontakt! 
Vik. Förskolechef Per Bredberg 072-5299870
forskolechef@bastadmontessori.se

Välkommen med din ansökan/meritförteckning/löneanspråk, gärna via mail, till 

info@bastadmontessori.se senast den 16 december.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Arbetsgivare :
Båstad Montessori ekonomisk förening

Box 1098
26921 Båstad
Tel. nr 0431-362194

Vi undanber oss all kontakt av annonsörer, jobbsiter och/eller privata lärarförmedlare!